KİLİS / MERKEZ - Aralık Derneği İlkokulu

Mehmet Serdar GELEBEK - Okul Müdürü

Mehmet Serdar GELEBEK 1984 yılında Kilis’te doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Kilis’te tamamladıktan sonra; 2003 yılında fakülte birincisi olarak girmiş olduğu, Gaziantep Üniversitesi Kilis M. R. Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden 2007 yılında yine bölüm birincisi olarak mezun oldu. Akabinde Gaziantep Üniversitesi Eğitim bilimleri bölümünde Tezli yüksek lisans programını 2011 yılında tamamlayan Gelebek’in, hakemli bir dergide yayınlanan makalesi de bulunmaktadır (Birleştirilmiş Sınıflarda Karşılaşılan Sorunlar ve Öğretmenlerin Bakış Açısından Olası Çözüm Önerileri - Kilis İli Örneği). Aynı zamanda Kilis’in Göktaş köyüne sınıf öğretmeni olarak atanan Gelebek; 2007-2012 yılları arasında burada Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı ve 2012 yılında sınavla, Kilis merkez İnönü İlkokuluna Müdür olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.22.06.2020 tarihinde Kilis Merkez Aralık Derneği İlkokuluna Okul Müdürü olarak atanmıştır.